ETOLEN.COM

Бальзам Цитопсор

ЛІКУВАННЯ ПСОРІАЗУ

Інструкція Ціна

Цитопсор

Практикуючи багато років лікування псоріазу, мі підтримуємо точку зору, що псоріаз — це імунна реакція організму на різні подразники, так звані «провокуючі фактори». Зокрема, псоріаз можна розглядати як реакцію на інтоксикацію, емоціональний або фізичний стрес.

Те, що ми пропонуємо — це звільнення від зовнішніх проявів псоріазу, тобто висипки на шкірі, та обмеження впливу на організм факторів, що провокують псоріаз.

За нашу практику ми постійно стикалися зі спробами лікувати псоріаз «зсередини» (інколи — начебто визначивши причина захворювання за допомогою «комп'ютерної діагностики» та інших подібних сумнівних процедур).

У цих випадках дуже рідко наставало поліпшення, а від деяких препаратів висипка тількі посилювалася — вочевидь, як результат перенасичення організму вітамінами, мікроелементами, гормонами та іншими компонентами.

Деякі хворі суміщували застосування бальзаму з використанням інших препаратів, отримуючи результат в цілому гірший, ніж від одного тількі бальзаму та дієти. Суміщувати Цитопсор з іншими препаратами чи методами, «доповнювати» та «покращувати» лікування не треба, і навіть шкідливо. Останнє тим більше стосується сумнівних препаратів типу різноманітних БАД та харчових добавок.

Треба пам'ятати, що чим простіше лікування, тим краще — псоріаз погано піддається дуже складним методам лікування.

Це стосується і ультрафіолетового опромінення (УФО) і сонячного загара. При зимовій формі псоріазу від ультрафіолетового опромінення висипка швидко зникає, але швидко (місяця за два, або й раніше) знов з'являються; при літній формі від перенасичення ультрафіолетом висипка тількі посилюється. Крім того, ультрафіолетове опромінення не можна застосовувати профілактично, щоб не спровокувати появу нової висипки.

Не можна рекомендувати для цього й лікування травами. Ми постійно спостерігаємо, як хворі після лікування у фітоцентрах і самостійних «чисток» приходять обсипані «з ніг до голови». Багато з трав є алергенами, інші отруйні, тому до них треба ставитися з великою пересторогою.

Тому наш метод полягає у застосуванні препарату для місцевого застосування за дотримання режиму та дієти. Головна рекомендація — дотримання режиму й після зникнення висипки, хоча й не такого суворого, як під час використання бальзаму. У такому разі не буває різких загострень, а висипку, що з'явилася, можна контролювати, використовуючи бальзам.

З досвіду використання зовнішніх препаратів ми робимо висновок, що бальзам Цитопсор не просто прибирає бляшки, а прибирає стійко. Часто застосування препарату на тілі призводить до зникнення бляшок на частині голови, вкритій волоссям, без лікування. Таким чином, препарат чинить загальний вплив на весь організм.