Питання про Цитопсор

1. Де придбати Цитопсор?

Препарат для застосування при псоріазі Цитопсор можна замовити на цьому сайті на сторінці «Замовити Цитопсор».

2. Чи містить Цитопсор гормони?

Цитопсор не містить у своєму складі гормонів, токсичних та канцерогенних речовин.

3. Які результати лікування препаратом Цитопсор?

Дані про ефективність препарату Цитопсор за результатами застосування у великого контингенту хворих на псоріаз викладені на сторінці «Ефективність Цитопсору».

4. Як стати вашим представником?

Напишіть нам листа за адресою citopsor@gmail.com.

5. У моєму місті немає представника Цитопсора, як його придбати?

У цьому випадку можна замовити препарат поштою післяплатою (оплата при отриманні). Вартість препарату та способи доставки — на сторінці «Ціна та доставка».

6. Як застосовувати Цитопсор?

До препарату додається «Методика застосування», яка також розміщена на нашому сайті («Цітопсор: Інструкція»).

7. Під час лікування у мене виникли питання про Цитопсор. Де я можу отримати консультацію?

Консультацію з приводу лікування (Цитопсор + дієта) можна отримати, запитавши нас на нашій сторінці в Фейсбук https://www.facebook.com/ZdorovjeMedicina.

8. Які протипоказання для застосування Цитопсора?

Бальзам Цитопсор застосовується лише для лікування псоріазу. Не слід використовувати Цитопсор дітям до 7 років, вагітним і жінкам, що годують (у зв'язку з гормональною перебудовою організму), а також хворим з важкими патологіями (злоякісні пухлини, інсулінозалежний діабет, цирози печінки та ін.)

9. Чи можна очікувати повного одужання?

Ефективність лікування псоріазу визначається як тривалість клінічного одужання (ремісії), що настало у результаті лікування. Розраховувати на те, що висипання більше ніколи не з'являться не слід, тому що псоріаз за своєю природою — хронічний дерматоз, що вперто рецидивує. Псоріаз, як захисна реакція організму на різні подразники (провокуючі фактори), ґрунтується на генетичній схильності до цього захворювання, і ця схильність усунута бути не може.

Статистика щодо клінічного одужання, що настала в результаті використання Цитопсору коротко: 20% понад 5 років, 58% — від 1 до 5 років, 22% — до 1 року.

10. Чи сумісний курс лікування Цитопсором з іншими препаратами чи процедурами?

Під час лікування Цитопсором не слід поєднувати його з будь-якою іншою загальною або місцевою терапією, ультрафіолетовим опроміненням, а також будь-якими немедикаментозними методами.

11. Чи є на ринку аналоги Цитопсора?

Будь-який безгормональний препарат на жировій основі можна за бажанням розглядати як аналог Цитопсора. Однак, ефективність визначається не основою, на якій приготовано той чи інший засіб, а діючими речовинами, різними для різних препаратів. Цитопсор, за численними відгуками хворих, є одним з найефективніших подібних засобів.

12. Чи є різновиди Цитопсора для різних форм (стадій) псоріазу?

Цитопсор застосовується для усунення наслідків всіх форм і стадій псоріазу, крім псоріатичного артриту.

13. Скільки часу триває курс лікування? Яких результатів слід очікувати?

Курс лікування Цитопсором займає 1–2 місяці в залежності від локалізації (зникає висипка в основному «зверху вниз»), стадії захворювання (при загостреннях курс триваліше приблизно в 2 рази) та попередньої терапії (небажана попередня близька за часом терапія сильнодіючими препаратами — цитостатиками, ретиноїдами, гормональними препаратами). Успішним закінченням застосування вважається стійке зникнення бляшок чи папул.

14. Чи можна застосовувати Цитопсор для лікування інших захворювань шкіри?

Цитопсор використовується тільки при псоріазі.

15. Які компоненти входять до складу Цитопсора?

Діючими речовинами Цитопсора є різні рослинні (спиртові екстракти, олії) та мінеральні компоненти. Див. «Склад Цитопсору».