Цитопсор — Бальзам для шкіри

Псоріаз — це хронічне запальне захворювання шкіри з надмірною активністю імунної система, що проявляється утворенням типової висипки — бляшок, вкритих великою кількістю сріблястих лусочок. Також слід розуміти, що це генетично обумовлене захворювання, «запуску» якого сприяє ціла низка факторів.

Факторів, що запускають або провокують псоріаз, багато — інфекції, стрес, вплив зовнішнього середовища. На перебіг захворювання можуть негативно вплинути деякі ліки, алкоголь, куріння або порушення обміну, наприклад, при хворобах печінки або діабеті.

Звідки береться псоріаз?

Як сказано вище, псоріаз — це хронічне запальне захворювання шкіри, що передається спадково. Особливістю цієї хвороби є прискоренне «дозрівання» клітин шкіри. Шкіра формується певними шарами знизу догори, і зрілій клітині потрібно приблизно 28 днів, щоб вийти на поверхню. Однак у разі псоріазу клітини размножуються и ростуть надто швидко, тому опиняються на поверхні дуже рано, часто через чотири дні, тобто в сім разів швидше, ніж у нормі. Але ці клітини — незрілі. Це викликає лущення шкіри і утворення рожево-червоних округлих бляшок, запалених, вкритих лусочками.

Найбільш часто псоріаз проявляє себе у віці близько 20 років, а потім — 40–50 років. У жінок часто — під час клімактерічного періоду, коли гормональні зміни можуть призвести до проблем зі шкірою.

Псоріаз не можна вилікувати «раз і назавжди».

Щоб успішно боротися з псоріазом, необхідно дотримуватися кількох принципів:

  • Психологічне благополуччя, достатні фізичні навантаження, рух;
  • Дотримання різноманітного та збалансованого харчування;
  • Достатній сон і споживання рідини.

Також важливий догляд за шкірою з використанням натуральних засобів, що містять екстракти трав. Підійдуть жирові препарати для зовнішнього застосування, що містять срібло та морську сіль. Спробуйте використати бальзам Цитопсор, натуральний бальзам для використання при проявах псоріазу. Цитопсор зі спеціальною жировою основою, екстрактами лікарських росли та вмістом ще кількох інших ефективних сполук стримує та усуває симптоми псоріазу, попереджає загострення цієї хвороби.

Чому бальзам Цитопсор кращий за інші засоби для шкіри? 

  • Високий вміст жирових речовин, містить колоїдне металічне срібло, морську сіль, екстракти лікарських рослин;
  • Натуральний;
  • Ефективно усуває прояви псоріазу;
  • Не містить гормонів;
  • Має сертифікати відповідності, протоколи досліджень, висновки санітарно-гигієнічної експертизи.